tirsdag 9. mars 2010

Baños, salsa y los niños

Her er tante Malene som er saa flink med barn....
Her er jeg i "mariposa"(sommerfugl opp ned) :)
Thea som er klar for ziplining i Mindo.
De stoorste barna paa barnesenteret som spiser frokost.
Foorste fossefall av rappelleringen i Baños.
Thea som proover og holde laerer Pia sin haand oppe (noe som ogsaa er vanskeligere paa ekvator)
Her er jeg som proover og balanserer paa ekvator (noe som er vanskeligere da man blir "dratt" til hver side)

Etter to uker med intensivt spansk kurs dro vi til Baños en liten by 3 timer soor for Quito. Her var det utendoors aktiviteter som var det store og vi brukte de to dagene vi hadde der til det fulle. Loordag morgen var det opp paa til canyoing (rappellering ned fossefall), saa canopying (zip line), hesteridning oppe i fjellene foor vi ble med paa lokal fest/moote paa toppen av et fjell der det var mat og drikke samt underholdning. I de sene nattetimer mootte vi guiden vaar fra rappelleringen og ble med han og vennen hans paa et lokalt sted der vi fikk en god innfooring i salsa. Jeg er ihvertfall blitt bitt av bassillen saa naa er det salsa kurs naar jeg kommer hjem (ja Rolf det inkuldere deg :)) Soondag var det tidlig opp og ut paa rafting!!

Saa har vi hatt snart to uker jobbing paa barnesenteret som ligger i et fattig strook midt i Quito. Vi har jobbet med babyer samt 4-5 aaringer. Det har vaert utfordrende da de har svaert begrenset plass samt hygeniske forhold. Vi har skiftet mange bleier uten toork eller haandvask etterpaa (saa har vi blitt daarlige baade i magen og forkjoolelse og feber) men naa er formen paa bedringens vei og vi forbereder oss paa aa bestige Cotopaxi neste uke, foor jungel tur i Amazonas venter!!
Her er vi smaa nervoose ute paa rafte tur, men vi klarte oss veldig bra!
Ut paa hesteryggen, galoperte til og med innimellom (da skulle du sett oss Camilla :)) Den lille bekken drakk vi naturlig kullsyre vann fra.
Thea paa vei ned et 30 meters fossfall!
Her er jeg paa vei ned neste foss.
Her er soostrene i verdnes navle, paa hver sin side av ekvator.

3 kommentarer:

  1. Wow! Tuller du med det med ekvator eller? Stilig!

    SvarSlett
  2. Ser du øver deg tante Malene...og barnetekket har du:-)he he Det er alltid gøy å lese bloggen din, og tusen tusen takk for kortet fra India. Jentene synes det var kjempestas. Så gøy med salsa...det er faktisk noe Ronny og jeg kunne tenkt oss også. Dere får lære oss litt etterhvert. Kos deg fortsatt masse.
    Klemmer

    SvarSlett
  3. Ser ganske skummelt men morsomt ut. Dere er heldige!! Lykke tilo med neste turer! Mammaklem

    SvarSlett