onsdag 27. januar 2010

Salem

Resten av uka i Salem var veldig bra, vi fikk mer eller mindre velge hvor mye vi ville spise :) Vi ble tatt med rundt paa prosjekter i landsbyene som allerede var startet og som skulle starte. Vi fikk ogsaa moott noen av HIV/AIDS familiene som John og Lilly hjelper. I helgen kom soonnen og datteren fra Chennai for og hilse paa oss, var veldig hyggelig men Idun laa da med feber. Feberen steg og hosten ble verre saa da bar det av gaarde til lege, foorst en bekjent av John men han sendte oss videre til lokalsykehuset. Saa etter ulike undersookelser ble vi sendt avgaarde med antibiotika og antihistamin og i loopet av 2 dager var Idun i fin form igjen. Saa da fikk vi et lite innblikk i sykehus verdenen her ogsaa. Det var som forventet lange kooer, men saann sett var vi heldige som var hvite og blonde og kom raskt frem i systemet. Et stikk av daarlig samvittighet ja, men noen ganger for man bruke det blondet haaret for det det er verdt :)

Her er vi i vaare flotte indiske "kjoler"som vi fikk av Lilly :)

Barna utenfor barnehjemmet foor de skal paa skolen.

Meg og en blind mann de stootter med mat.


Her er vi, John, Lilly, Idun og meg utenfor det som skal bli det nye barnehjemmet naar de faar samlet inn nok penger til aa bygge ut.


I landsbyen til et av barna.

1 kommentar:

  1. Så fine dere var med "kjolene" deres. Ja, her kom det blonde håret til sin rett igjen:-) Jeg hadde vel havnet bakerst i køen med mitt mørke,strie bast hår...hehe.

    SvarSlett