søndag 1. februar 2009

ankomst

Da var vi vel fremme i deilige varme Pretoria. Reisefeberen meldte seg aldri, jeg overlevde flyturen helt fint, var kun èn gang knokene ble litt hvite under litt turbulens. Så ble vi hentet på flyplassen og jeg fant da ut at det stemmer at det er mye mer risikofylt å kjøre bil (kjenner for så vidt på det ganske ofte når en viss person kjører…) men vi kom altså frem til vårt nye hjem for de neste 3 mnd. Et koselig hus, som vi deler med 5 andre fysio studenter fra Nederland.

Vi klarte etter litt frem og tilbake å finne kjøpesenteret, to kvartal er ikke to kvartal slik vi kjenner det, det tar dermed ikke 5 minutter å gå men nærmere 20 min. Men kan jo ikke klage, er jo heller jeg som er bortskjemt med Bunnpris utenfor døra hjemme.
Så vi har fått handlet masse deilig frukt og grønnsaker og ikke minst skole uniformer J Lekkert mørke blått skjørt med kortermet bluse til, dette skal vi altså troppe opp på skolen med i morgen (bilder kommer).

Selv etter 16 timers reise måtte vi jo ut og se på livet, det var jo tross alt lørdag. Og det var innvielse av de nye studentene i byen, de fleste starter nå i januar her (ikke oss, da vi hører til universitetet i nabo byen). Så det var full gate fest og konsert. Men etter litt mat ble vi hentet og tok heller litt vin på rommet og spilte Geni. Det er altså ikke trygt å gå ute her etter det blir mørkt, kl 19.00 så vi vurdere å leie oss bil eller scootere så vi er litt mer fri.. Skole venter da i morgen tidlig så det blir spennende!

2 kommentarer:

  1. I need to learn Norwegian :(

    love,
    court

    SvarSlett
  2. Hei. Godt å høre at du har kommet frem. Du er savnet i praksis :-) Her er det - 15C, så det er vel godt i varmen! Regner med du opplever mye nytt og spennende, det blir interessant og følge med på. Blir spennende ¨høre fra deg!
    Hilsen Evy

    SvarSlett